Amann Isacord 40 sada nití 10 ks nit polyester 1000m

Dostupnost Skladem, zasíláme ihned! (2 ks)
Možnosti doručení
Kód: G-NIT-SADA10
700 Kč / ks
Amann Isacord 40 sada nití 10 ks nit polyester 1000m

Amann Isacord 40 sada nití 10 ks nit polyester 1000m

Připravili jsme pro Vás sadu základních barev. Od každé něco .... Základní sada nití -deset barev- od bílé po černou. Kvalitní nití - příjemné šití.

Barvy dle čísel (může být nahrazeno podobným odstínem):

0017
0020
0101
0131
0608
1355
1902
2153
3323
5944

Pokud budeme nitě zasílat, odesíláme v krabičkách, aby se nepoškodily, sáček i stuha jsou přiloženy. Hezký a hlavně praktický dárek pro všechny!

ISACORD je velmi kvalitní nit vhodná pro šití strojové a vyšívání. Je pevná a přitom tenká, její příjemný jemný lesk Vaši práci nechá vyniknout. Bernina doporučuje. Nit je vyrobena ze 100 % polyesterového vlákna modifikovaného průřezu, což jí propůjčuje vysoký lesk srovnatelný s leskem viskózového vlákna. Oproti viskóze má vynikající pevnost a vysokou odolnost v oděru, je barevně stálá i při praní v chlóru. Například při vyšívání to dovoluje využít maximálních otáček vašich strojů. Použité miniking-cívky mají uzavíratelnou spodní část kužele, kde umožňují zabezpečit konec nitě. Tím nedochází ke ztrátám na materiálu.

Využití: Šití oděvů, patchworkových sandvičů, ozdobná prošití, vyšívaní na různých materiálech a to i na tenkých jemných látkách (hedvábí, šifon, atd.), monogramy, etikety, reklamní předměty, oblečení pro sport, volný čas, pracovní oblečení, jeans (i pro úpravy technologií „stone-wash“), kožené oblečení, obuv. Excelentní i pro šití softshellu a to nejen šití nebo vyšívání, ale i obnitku na overlokovém stroji. Dopřejte svým šicím strojům vysokou kvalitu a užívejte si pak, jak Vaše práce vypadá. Velmi kvalitní nit za výbornou cenu při velikosti návinu.

ISACORD 40 (odpovídá zhruba čm 75/2), návin na miniking-cívkách v délce 1000 m. Můžeme objednat i návin 5000m. Pokud používáte na vyšívání nebo overlokové šití, ubývají nitě před očima.

ISACORD 40 Multicolour výroba ve 12-ti vícebarevných odstínech. Návin na miniking-cívkách v délce 1000 m.

pece60

Náš tip:

Nemáte-li ve výbavě stroje malý talířek k zajištění nitě, doporučujeme zakoupit. Neudělá nitce žádnou překážku při její cestě k jehle....

malý talířek zde

Doplňkové parametry

Kategorie: Nitě
Barva: Vícebarevná
Materiál: Polyester
Návin: 1000m
Řada: Isacord
Síla nitě: 40
Vzor: Jednobarevná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: