Amann Trojalock 120 9199-70160 žlutá jednobarevná overlocková nit polyester 2500m

Dostupnost Skladem, zasíláme ihned! (2 balení)
Možnosti doručení
Kód: G-NIT-OVER-ZLUTA SLUNICKO-TROJ-P
352 Kč / balení 88 Kč / 1 ks
Amann Trojalock 120 9199-70160 žlutá jednobarevná overlocková nit polyester 2500m

Amann Trojalock 120 9199-70160 žlutá jednobarevná overlocková nit polyester 2500m

Balení obsahuje čtyři kusy.

Velmi kvalitní tenká splétaná polyesterová nit pro pružné materiály výrobce Amann, Německo. Několik velmi jemných vláken spletených do řetízkového stehu, který zajistí potřebnou pružnost. Při napnutí nitě mezi prsty je toto velmi patrné.

Takto má vypadat nit pro pružné materiály. Dobře se ladí napětí nitě na různých materiálech, švy jsou tenké. Doporučujeme používat jehly síly 70-80, pokud šijete na pružné materiály, tak samozřejmě jehly na pružné materiály. Tyto nemají ostrou špičku, proklouznou mezi vlákny pleteniny, nezatrhnou vlákno pleteniny, ani na pletenině nespustí oko. Nabídka níže.

Nit lze použít jako vrchní i spodní (pro jehly overlocku i pro oba chapače). 

Pokud by jste chtěli objednat jiný odstín, než máme v nabídce, vyberte z barevnice a objednejte u nás přes mail. Dodání 1 až 4 týdny. Barevnice zde.

Pokud šijete velmi tenké materiály, nabízíme speciálně na ně nit Sabatex jako spodí nit, viz naše další nabídka. Švy se ani na tenkých materiálech neprorýsují do lícové části oděvu. Nabídka níže.

 TIP: Jak se vyznat  v nitích na overlock?

Prohlédněte si pozorně nit, kterou nyní používáte.  Obyčejná polyesterová a nehlazená nit pouze s jedním vláknem těžko bude v rámci stehu pružit, i když šijete na overlocku. Těžko si zachová pěkný steh po několika vypráních. Je pravděpodobné, že se Vám hůře ladí napětí nití na různých materiálech, protože nit prostě není pro overlock vhodná. Máte na niti uvedenu sílu nitě, druh nitě, návin, výrobce?  Pokud ano, můžete se pokusit zjistit, zda jde o nit pro overlocky. Pokud jste se nechali zlákat velkou špulí za malou cenu a žádné informace na niti nemáte, nekoupili jste asi nejlépe a nemůžete bohužel očekávat dobré výsledky. Nit nemusí být nutně hodně drahá, aby byla kvalitní, ale  každá nit má své vlastnosti, pro které je vhodná na různá použití. Nitě naprosto univerzální ,,na všechno" nejsou, i kdyby Vám je v obchodě takto nabízeli.....



Udržovací symboly 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nitě
Barva: Žlutá
Materiál: Polyester
Návin: 2500m
Řada: Trojalock
Síla nitě: 120
Vzor: Jednobarevná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: