Vatelín Ronopast, 100%poly, šíře 80, jednostraně nažehlovací, tenčí 100g + 18g lepidla na m2

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Aktuální termín na dotaz
Možnosti doručení
Kód: G-VLIZ-RONOPJEDNTENCI
89 Kč / m
Vatelín Ronopast, 100%poly, šíře 80, jednostraně nažehlovací, tenčí 100g + 18g lepidla na m2

Vatelín Ronopast, 100%poly, šíře 80, jednostranně nažehlovací, tenčí 100g + 18g lepidla na m2

Šíře materiálu 80-90cm, dle výroby.

Tento materiál je nejtenčí z řady Ronopast, je jednostranně nažehlovací vhodný například na prostírky, které mají přinést mírný 3D efekt, ale nemají být příliš vystouplé. Stejně tak jej mohu doporučit pro výztuhy při šití oděvů. Zhutnělý materiál, nízký vlas.

Všechny výztužné vatelíny Ronopast mohu z vlastní zkušenosti doporučit pro použití na různé kapsáře, tašky, prostírky ,..... 

Velkou výhodou je nažehlení materiálu a zamezení tak posunu při prošívání.  Pro přižehlení doporučuji přes pečící papír na stupni III, 15sekund.

ZASÍLÁNÍ: Tento materiál zasíláme složený do 8 m za dopravné uvedené v našem E-shopu. Při objednávce většího množství Vás budeme kontaktovat ohledně úpravy ceny dopravného. Do objednávky 0,6m délky, zasíláme pevné zboží navinuté na roli nebo na štůčku od látek za standardní poštovné (měkké zboží, jako jsou vatelíny, vlizelíny, nažehlovací plátna a pod skládáme do balíku). Větší díly než 0,6m budou tedy přeloženy, jejich výsledná velikost nesmí být větší než-li 60cm. Pokud si přejete zaslání větších dílů než 0,6m na roli, je to možné. Naceníme nabídku dle šíře a objemu pro konkrétní materiál, který objednáváte. Nadrozměrné zásilky DPD https://zrukydoruky.dpd.cz/. Pokud si přejete zaslat zboží na roli, napište nám do poznámky ,,zaslat na roli“. Budeme Vás kontaktovat ohledně úpravy ceny objednávky.

pece30

Doplňkové parametry

Kategorie: Vlizelíny a vatelíny
Krok_input: 0,1
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: