Servis šicích strojů Bernina / Bernette

Servis záruční i pozáruční

Záruční servis (oprava) šicích strojů Bernina a Bernette které jste si v našem centru zakoupili.

Máte-li pochybnosti o správném fungování Vašeho stroje, neváhejte mne kontaktovat. Možná se jedná o nějakou záležitost, která pramení z drobné neznalosti Vašeho stroje. Vzhledem k tomu, že zástupce jednotlivých řad šicích strojů Bernina máme přímo v atelieru, šijeme na nich na kurzech a dobře je znám, pokusím se poradit, co zkontrolovat či vyzkoušet po mailu, po telefonu, po domluvě samozřejmě i na prodejně v našem Centru Berniny.

Kontakt na záruční i pozáruční servis, čištění strojů zakoupených u nás - technik dovozce šicích strojů Bernina ČR:

  • technik pan Kraml, Za Tratí 1495/13A, České Budějovice 6, České Budějovice . Telefon 725 858 541

Po domluvě s panem technikem je možné zaslat stroj v originálním obalu přímo panu Kramlovi nebo předat na prodejně dovozce šicích strojů Bernina ČR, Na Poříčí 14,Praha 1, Šicí Centrum Haišman. Telefon 601 554 242, info.pha@sicicentrum.cz.

Důrazně doporučuji uschovat originální krabici od šicího stroje! Obsahuje polystyrénové / plastové fixační výlisky na míru Vašeho stroje pro bezpečnou přepravu.

 

Čištění, seřízení, šicích strojů Bernina a Bernette které jste si v našem centru zakoupili v době záruky.

Po dvou letech nejpozději budou Vaši nejlepší přátelé potřebovat hloubkové čištění a seřízení, ošetření.... Ty chytřejší elektronické a s počítačem si počítají stehy a vyzvou Vás k servisu podle nich...  Čištění a seřízení stroje si platí zákazník sám.

Kontakt na čištění strojů zakoupených u nás:

Po domluvě je možné zaslat stroj v originálním obalu přímo panu Kramlovi nebo předat na prodejně dovozce šicích strojů Bernina ČR, Na Poříčí 14,Praha 1, Šicí Centrum Haišman. Telefon 601 554 242, info.pha@sicicentrum.cz.

Důrazně doporučuji uschovat originální krabici od šicího stroje! Obsahuje polystyrénové / plastové fixační výlisky na míru Vašeho stroje pro bezpečnou přepravu.

  • technik pan Jileček, čištění a drobné opravy (navlékáček, odstřih a další po domluvě s panem technikem), Neumanova 18, 38301 Prachatice. Telefon 604 674 559,  jilecek.webnode.cz

Po domluvě je možné zaslat stroj v originálním obalu. Důrazně doporučuji uschovat originální krabici od šicího stroje! Obsahuje polystyrénové / plastové fixační výlisky na míru Vašeho stroje pro bezpečnou přepravu.

  • čištění strojů na prodejně v našem Centru Berniny. Máte možnost objednat se a přijet si se strojem na servisní den, který je průběžně vypisován u mne v ateliéru (datum a více info níže). Jde vždy o sobotu a stroj je hotov na počkání- domlouváme se na konkrétní hodině.

Přednostně se věnujeme takto na počkání strojům v záruce a to do řady Bernina 7xx. Vzhledem k velkému počtu již prodaných strojů v našem centru,  se Vás hlásí na servis čím dál více. Více o servisním dni níže na stránce.

Aby jste na servis dlouho nečekali, je možné servis vždy řešit průběžně. Stroj je možné po domluvě s panem technikem odeslat v klidu z domova poštou / kurýrní službou přímo panu technikovi. Dnes je to již jednoduché. Nemusíte stroje nikam vozit, kurýr u Vás vyzvedne:

Kurýr DPD: Aktuální ceny a popis, jak si objednat kurýra .......zde

Kurýr České pošty: Aktuální ceny a popis služby si najdete na stránkách České pošty zde

Po záruce je možno servisovat Váš šicí stroj kdekoli. Máte možnost se samozřejmě obrátit přímo i na jednoho z výše uvedených pánů techniků...

bernina-5er-serie_offen_frontal

Náš obchod není servisem, ale pro vaše pohodlí si zvu pana technika k nám na prodejnu. Servisní den na počkání pořádám pro své zákazníky, kteří si u nás zakoupili šicí stroj. Upřednostňujeme stroje, které jsou v záruce, aby jste se mohli ujistit, že je vše v pořádku právě před uplynutím záruky.  Čištění a seřízení stroje si platí zákazník sám.
Tento servisní den je nadstandartní záležitostí servisu a poradenství na počkání.  Za účasti pana technika a mne je určen pro zákaznice, které se chtějí o stroji navíc poradit, dokoupit si na místě příslušenství, látky,...

Čekám na servisním dni spolu s vámi. Pokud o službu poradenství ode mne nemáte zájem a mne k servisu tedy nepotřebujete, kontaktujte a předejte nebo zašlete stroj na servis přímo panu technikovi, aby jste uvolnili místo paní, která má o konzultaci o příslušenství či nákup s námi zájem. Na servisní den se vejde jen omezený počet zákaznic.

Zákazník na servisním dni předává stroj panu technikovi a po servisu stroj přebírá a platí přímo panu technikovi. Po celou dobu servisu je zákazník přítomen. Dovézt stroj předem a vyzvednout později není možné . 

Pozáruční opravy a servis čištění možno řešit kdekoli, pokud jste byli spokojeni s naším panem technikem, je servis u něj zajištěn, možno stroj dovézt nebo zaslat přímo panu technikovi-kontakt níže.

Tento servis si platí zákazník, hotově, přímo panu technikovi (krom záruční opravy zn. Bernina). Částka bude upřesněna podle typu stroje při objednání se, v případě opravy se domluvíte s panem technikem přímo na místě. 

Obvyklé vyčištění, seřízení například elektronických šicích strojů řady 4xx : Aurory bude stát cca 1 800,-Kč  + podíl na dopravném pana technika. Mechanické stroje jsou samozřejmě levnější.

Termín pro přihlášení: v tuto chvíli nevíme. Kontaktujte, prosím přímo jednoho z techniků výše.

Pro stroje, které jsou v záruce. Stroje, které už v záruce nejsou zapisujeme také, ale jako náhradníky a cca týden před termínem potvrdíme.

 

Jinak můžete poslat stroj přímo panu technikovi po dohodě kdykoli.

Další servisní den? Sledujte, prosím, tuto stránku. Obvykle po jednom až dvou měsících...

(Vzhledem k velkému objemu strojů a omezenému místu na servisním dni je možné nechat stroje servisovat průběžně, zasláním přímo panu technikovi. Viz výše.)

O servisním dnu probíhá servis  přímo v obchodě  Plzeňská 3352/156, Praha 5 Klamovka. Více zde.

Vzhledem k velkému zájmu je nutné se předem objednat a dohodnout se na hodině, aby bylo vše plynulé a pro Vás příjemné.

Není možno přijet bez objednání předem. Servisní den je vždy plný.

Máte-li nějaké dotazy, neváhejte mne kontaktovat, ale již si své místo rozhodně objednejte. 

Další servisní den ,,na počkání" bude vypsán cca za další dva měsíce.

Nezapomeňte, že nejpozději každé dva roky je doporučeno stroje hloubkově vyčistit a namazat  speciální technickou vazelínou. Ochrání to Váš stroj před případným zadřením a samozřejmě prodlouží životnost a vůbec zpříjemní celé další šití....

Zdravím všechny a přeji Vám jako vždy - příjemné šití.

Ája Votrubcová                                                                                                                                                                                         

Přihlásit se na servis na našem mailu info@berninacentrum-av.cz nebo zde....             


V mailu uveďte, prosím, typ stroje, výrobní číslo, datum zakoupení i telefonní kontakt na Vás.
Na servisní den vezměte s sebou záruční list.    

 

Šéftechnik Berniny pan Petr Jileček

se věnuje servisu a opravám všech značek šicích strojů 25 let. Navázal tak na více než dvacetiletou tradici své rodiny....

Díky svým dlouholetým zkušenostem a znalostem byl po školení a přezkoušení přímo v továrně Berniny ve švýcarském Stockbornu jmenován šeftechnikem Berniny pro ČR a SR. Proto Vám může nabídnout jen ty nejkvalitnější služby v oboru oprav šicích strojů.

 

Neváhejte jej kontaktovat:

Pan Petr Jíleček, šéftechnik Bernina

Oprava šicích strojů   

Neumanova 18                                                                     

383 01 Prachatice

 

Tel.: 604674559

Web: https://sici-stroje-jilecek.webnode.cz

 pan-jilecek  

Objednání kurýrní služby na čištění stroje po domluvě s panem technikem:

Kurýr DPD: Aktuální ceny a popis, jak si objednat kurýra .......zde

Kurýr České pošty: Aktuální ceny a popis služby si najdete na stránkách České pošty zde.

Posílat, prosím, pouze v originálnální krabici od stroje.