Vatelín, 100% poly, šíře 150cm, 120g na m2

Dostupnost Skladem, zasíláme ihned! (>2 m)
Možnosti doručení
Kód: G-VLIZ-VATPOLY
89 Kč / m
Vatelín, 100% poly, šíře 150cm, 120g na m2

 

Vatelín, 100% poly, šíře 150cm, 120g na m2

Tento středně silný vatelín můžeme použít jako výztuž pro deky, polštáře, tašky, prostírky... V případě sedáků můžeme podložit ve dvou vrstvách. Vatelín není hlazený, takže se s ním dobře pracuje a nehrozí přílišný posun mezi vrstvami látek . Nezhutnělý vatelín, vysoký vlas.

Výhodou tohoto typu vatelínu je možnost jej rozdělit na dvě vrstvy a například pro prostírky můžeme využít jen jednu z nich. Vatelín je dostatečně pevný, aby se po zátěži zašívání mezi vrstvy látek zase pěkně postavil a způsobí pěkný 3D efekt, přičemž nedochází k neohebnému prkennému vyztužení. Mohu doporučit!

 ZASÍLÁNÍ: Tento materiál zasíláme složený do 8 m za dopravné uvedené v našem E-shopu. Při objednávce většího množství Vás budeme kontaktovat ohledně úpravy ceny dopravného. Do objednávky 0,6m délky, zasíláme pevné zboží navinuté na roli nebo na štůčku od látek za standardní poštovné (měkké zboží, jako jsou vatelíny, vlizelíny, nažehlovací plátna a pod skládáme do balíku). Větší díly než 0,6m budou tedy přeloženy, jejich výsledná velikost nesmí být větší než-li 60cm. Pokud si přejete zaslání větších dílů než 0,6m na roli, je to možné. Naceníme nabídku dle šíře a objemu pro konkrétní materiál, který objednáváte. Nadrozměrné zásilky DPD https://zrukydoruky.dpd.cz/. Pokud si přejete zaslat zboží na roli, napište nám do poznámky ,,zaslat na roli“. Budeme Vás kontaktovat ohledně úpravy ceny objednávky.

pece30

Doplňkové parametry

Kategorie: Vlizelíny a vatelíny
Šíře: 150 cm
Krok_input: 0,5

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: